з днем бухгалтера копия 12

Інформація для студентів, які хотіли б провести один або два семестри в Університеті прикладних наук Каринтії, Австрія (Carinthia University of Applied Sciences)

Дедлайн подачі заявок – 1 березня 2022 року. Ви можете знайти інформацію про стипендію на grants.at (введіть "Ernst Mach" по буквах, а потім виберіть “Ernst Mach Grant for studying at an Austrian university of applied sciences (Fachhochschule)”

Звертаємо увагу, що відбір кандидатів буде проводитися виключно приймаючою стороною.

Щоб подати заявку, студент повинен зареєструватися в базі даних scholarship.at , де він повинен дати відповіді на деякі питання, а також завантажити деякі документи. Варто заздалегідь підготувати відповіді та документи! Сама заявка вимагає часу та зусиль з боку студента.

Зверніть увагу, що студент потребує підтвердження від CUAS про те, що він буде проходити стажування у CUAS . Для того, щоб отримати таке підтвердження, студент повинен подати заявку та дотримуватися процедури на https://www.fh-kaernten.at/en/international/incoming-exchange-students. Університету потрібно близько 2 тижнів, щоб видати Лист-підтвердження для студентів.

До 15 грудня 2021 року необхідні документи повинні бути відправлені (Application form, Learning agreement, Transcript of Records, Copy of the passport).

Кроки та інформація для студентів, зацікавлених у проведенні 1 або 2 семестрів в CUAS (Австрії):

КРОК 1

Спочатку Ви повинні подати заявку на обмін в CUAS, дотримуючись процедури на https://www.fh-kaernten.at/en/international/incoming-exchange-students . В рамках процедури Ви повинні завантажити Learning Agreement (план курсів, які Ви хотіли б відвідати в CUAS). Список курсів Ви можете знайти за посиланням https://www.fh-kaernten.at/en/en/study-program (клацніть на програму, а потім на навчальну програму – curriculum). Якщо Ви плануєте провести лише 1 семестр (5 місяців) в осінньому семестрі 2021 року, обирайте курси лише з першого чи третього семестру. Якщо Ви плануєте провести цілий рік (10 місяців), тоді Вам можна обирати курси з першого, другого та третього семестру. Будь ласка, пам’ятайте, що Ви повинні обрати курси на суму більше ніж 15 ECTS на 1 семестр та більше ніж 30 ECTS на 2 семестри.

Звертаємо Вашу вагу на необхідність заповнення Annex to Learning Agreement. Зразок можна завантажити за посиланням. Цей документ підписуєте Ви, декан Вашого факультету та проректор А. В. Смітюх. Обрані Вами дисципліни мають бути погоджені деканом Вашого факультету, що засвідчується його підписом.

КРОК 2

Сформулюйте відповіді на такі питання та надішліть їх Ms. Alexandra Maurer (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) до 15.12.2021 року. Вона може допомогти Вам із відповідями, але не буде формулювати їх замість Вас! Будь ласка, відповідайте на поставлене питання чітко та конкретно. Не пишіть лише «Я хочу знайти друзів в Австрії». Конкурс на отримання стипендій дуже великий, тому Вам доведеться довести, що ВИ унікальні та що ВИ заслуговуєте на стипендію. Намагайтеся не повторюватись, коли даєте відповіді, хоча деякі запитання можуть звучати схоже.

What is your professional career goal (max. 3000 signs = letters)

What is your study plan and aim at CUAS (1500 signs)

Give reasons how the stay in Austria would help you in your future professional life (max 1500 signs)

How would you describe your social competences (max 500 signs)

How would you describe your organizational competences (max 500 signs)

How would you describe your technical competences (short)

How would you describe your IT competences (short)

How would you describe your artistic competences (short)

What are your interests (short)

What are your hobbies (short)

Why did you decide to spend your time at Carinthia University of Applied Sciences (max 2000 signs)

What would you like to do to achieve your study aim at this institution (max 2000 signs)

What meaning does your stay at CUAS has for your studies at home institution (max 2000 signs)

КРОК 3

Зверніть увагу, що Ви повинні подати 2 рекомендаційні листи за Вашими заявками. Це означає, що Вам доведеться поговорити принаймні з двома професорами та попросити їх про допомогу. Є приклади Рекомендаційних листів, і Ви отримаєте доступ до них, як тільки зареєструєтесь у базі даних www.scholarship.at , куди Вам потрібно подати заявку.

КРОК 4

Якщо у Вас є мовні сертифікати, будь ласка, підготуйте їх та завантажте в процесі подання заявки на Ernst Mach.

За довідками звертатись:

Пров. Маяковського 7, каб. 5

Булат Наталія Миколаївна

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Тел. 723-84-77