Польсько-Американський Фонд Свободи і Польсько-Американська  Комісія Фулбрайта оголошують черговий набір на отримання Стипендії ім. Лейна Кіркланда на 2013/2014 н. р. для представників з України, Білорусі, Росії, Молдови, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану та Киргизстану.

Програма розрахована на молодих спеціалістів у віці до 35 років: експертів, політиків, працівників органів державної влади і органів місцевого самоврядування, підприємців та менеджерів, лідерів неурядових організацій, викладачів ВНЗ, діячів культури, громадських діячів, журналістів.

Набір на навчання здійснюватиметься за спеціальностями: економіка і управління, адміністрація (бізнес, культура, охорона навколишнього середовища, охорона здоров’я), державне управління, право, суспільні науки, політологія і міжнародні відносини, політика розвитку та гуманітарна допомога.

Реалізація Програми відбуватиметься в рамках двосеместрового навчання у вищих навчальних закладах Польщі та 2-4 тижневих професійних стажувань у державних, або приватних установах і організаціях. Квота для зазначених вище 9 країн становить 50 місць.

Заявки на участь у конкурсі необхідно подати до 1 березня 2013 року.

Інформація про умови та терміни проведення конкурсу розміщена на сайті www.kirkland.edu.pl.