Болгарія, Обзор 21 – 30 липня 2014 року 

Проект орієнтований на активних молодих людей, що мають бажання поєднати цікавий морський відпочинок на одному із найвідоміших молодіжних курортів Обзор із здобуттям нових знань та навичків для навчання та стажування за кордоном.

Стипендия Министерства иностранных дел Италии предназначена для украинских студентов, аспирантов, ученых  и преподавателей,которые бы хотели обучаться, пройти стажировку или  провести исследования в Италии. Для граждан Украины выделяется 27 стипендий, размер которых составляет 620 евро в месяц , а также покрывается медицинская страховка.

Как подать заявку? 

Кандидат должен зарегистрироваться и заполнить анкету участника на сайте http://borseonline.esteri.it/BorseOnLine/ 

Заявки принимаются до полуночи четверга 6 июня 2013 г.

ГО"Інститут досліджень соціального капіталу" проводить освітньо - ознайомчу подорож НЕЗАБУТНЄ СТУДЕНТСЬКЕ ЛІТО В БОЛГАРІЇ

3 – 14 липня 2012 м. Албена

ПРОГРАМА ВКЛЮЧАЄ:

  • Презентаційна зустріч в International University College м. Албена
  • Цікаві мандрівки болгарськими містами  Албена, Варна, Мадара
  • Яскраві та запальні вечірки на пляжі
  • Спортивні змагання та ігри
  • Незабутній відпочинок :)

Стипендия Министерства иностранных дел Италии для украинских студентов

Стипендия Министерства иностранных дел Италии предназначена для украинских студентов, аспирантов, ученых  и преподавателей,которые бы хотели обучаться, пройти стажировку или  провести исследования в Италии. Для граждан Украины выделяется 27 стипендий, размер которых составляет 620 евро в месяц , а также покрывается медицинская страховка.

У рамках циклу конференцій про вищу освіту у Франції бюро Campus France України пропонує Вам відвідати останню зустріч цього навчального року, яка буде присвячена безпосередній підготовці до від'їзду: візові питання, перші кроки по приїзду до Франції, та просто для знайомства з іншими колегами, які також планують їхати на навчання.

Ми чекаємо на Вас 24 червня о 15.30 в НТУУ "КПІ", бібліотека, 6 поверх, 12 аудит.

 

 

Конкурси на отримання стипендіїї для навчання за інженерними та технічними спеціальностями, а також для викладачів французької мови в українських університетах

1. Новий конкурс стипендій 2012 Політихнічної школи Парижу розпочато. Цей конкурс для студентів, які не мають французького громадянства і закінчують як мінімум другий рік університетського навчання за науковими чи інженерними спеціальностями, і мають високі академічні результати з таких предметів як математика та/чи фізика.

Додаткова інформація про політехнічну школу та процедуру запису Ви хможете знайти на сайті: http://www.polytechnique.edu

Сайт он-лайн поодання кандидатури відкрито з початку червня 2011 року:
http://www.admission.polytechnique.edu/accueil/concours-cycle-polytechnicien/filiere-universitaire-candidats-internationaux/inscription/

Остання дата подачі документів 1 жовтня 2011 року.

Інститут міжнародної освіти Одеського національного університету імені Мечникова оголошує набір групи студентів та аспірантів для проходження стажування в університеті м. Сегед (Угорщина) згідно Угоди між Сегедським університетом та ОНУ ім. І.І. Мечникова, щодо обміну студентами та аспірантами.

Термін поїздки з 2 по 15 жовтня 2011 р.

Програма культурно-освітнянського обміну діє на постійній основі, розрахована на двотижневе перебування та навчання (виконання навчальних завдань, відвідування лекцій та роботу у науковій бібліотеці) в університеті м. Сегед.